teePOOD.eu kaheaastane

17.01.2015 saab teePOOD.eu kaheaastaseks. Sünnipäeva puhul on ikka kombeks sünnipäevalast mõõta ja kiita kui palju ta aastaga kasvanud või kaalus juurde võtnud on. Seega vaatame, kui palju oleme 2014 aastal kasvanud meie ja millised on olnud teie eelistused:
* külastajate arv on aastaga kasvanud veidi enam kui 150%;
* ostukorvi suurus on kasvanud pea 50%;
* suurimad lemmikud olid õunapiruka tee ja šokolaadimaitseline kohv;
* õitsva tee kuulikesi läks 90% enam, kui eelmisel aastal;
* aasta lõpus oli valikus 75 sorti teed, 13 sorti kohvi, 11 erinevat maitsekohvi ja 7 erinevat šokolaadi;
* enim meeldivad teile rohelised ja puuviljateed. Valge tee vastu on huvi kõige kesisem.

Kasv on olnud meie jaoks tohutu. Ja imelisel kombel oleme selle kõik saavutanud ilma reklaami peale raha kulutamata.

Alanud aasta tõotab tulla keeruline eelkõige seetõttu, et postiettevõtted otsustasid aasta alguses hindu tõsta (uued hinnad on kodulehel nähtaval). Muus osas alanud aasta ilmselt muutusi ei too – hinnad jäävad vähemalt tänase seisuga samale tasemele ja püüame teha kõik, et neid püsivamalt alla poole tuua.

Suured tänud kõigile sõpradele, et olete ikka meiega!

***

Nagu ka eelmisel aastal, teeme sünnipäeva puhul kingitusi hoopis meie. Sel korral oleme välja mõelnud veidi teistsuguse üllatuse. Nimelt läheb sünnipäevanädalal (17.01.2015 – 23.01.2015) teePOOD.eu lehel ja Facebooki fännilehel lahti koodijaht. Meil ära anda 50€ väärtuses kinkekaarte ja 14 sooduskoodi 20-50% soodustuse saamiseks. Konks selle kõige juures on aga see, et kinkekaartide numbrid ja sooduskoodid saavad avalikuks kõigile ning kehtivad ainult sellele, kes on kõige kiirem ja teeb ostu enne teisi :). Iga päev avaldame kolm koodi ning kood kehtib ainult sellel päeval mil ta avaldatud on. Järjekord on suvaline, seega hoia silm lahti ja jälgi kodulehte või Facebooki fännilehte. Kõigile neile, kes jäävad suuremast allahindlusest ilma saavad kasutada koodi “kahene”, mis annab kõigelt 15% alla ning kehtib kuu lõpuni.

Jagamisele läheb:

3×10€ kinkekaart;
4×5€ kinkekaart;

1×50% allahindlus kogu teevalikule;
2×40% allahindlus kogu teevalikule;
4×30% allahindlus kogu teevalikule;

1×30% allahindlus kogu kohvivalikule;
2×25% allahindlus kogu kohvivalikule;
4×20% allahindlus kogu kohvivalikule.

Koode otsi siit -> KOODIJAHT

Kuidas aru saada, et kood on juba kasutatud?
– kui koodiga on juba ammu tellimus esitatud, siis kuvatakse ostukorvis koodi sisestades, et kood on kehtetu;
– kui kaks või enam kiiret on korraga kassas, siis saab koodi kasutada esimene kõige kiirem tellimuse esitaja ning teis(t)ele kuvatakse pärast “Esita tellimus” nupule klikkimist, et kood on kehtetu ja eemaldatud korvist. Seega on võimalus veel ümber mõelda või kasutada koodi “kahene”.
teePOOD.eu jätab endale õiguse tehistada tellimus ja koodi uuesti kasutada, kui koodi kasutanud klient ei ole oma tellimuse eest õigeaegselt tasunud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.