Nüüd jahvatame oad ära!

Soovid head kohvi aga ubadega pole midagi teha? Ära muretse, nüüdsest saad kohvi tellida ka jahvatatud kujul. Pakume kolme erinevat jahvatusastet: jäme, keskmine ja peenjahvatus. Jäme jahvatus sobib eelkõige kohvitassi kohvi valmistamiseks, kus kuum vesi puutub kõige rohkem kohvipuruga kokku. Keskmine jahvatus on sobilik filter- või presskannu. Peen jahvatus sobib kenasti espresso tegemiseks.

Kohvi pakendame taassuletavatesse kottidesse, et kohvi aroomi võimalikult kaua muutumatuna säiliks. Esialgu pakume 250g pakendeid, kuid tulevikus püüame leida lahendusi ka väiksemate ja suuremate pakkide näol.

Jahvatame nii tavalisi ube kui maitseube.

Mõnusat kohvitamist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.