Teepood on viiene

Jälle aasta vanem!

Kuidas aasta möödus? Tegelikult üsna kenasti. Tore, et meile on tulnud juurde uusi sõpru ning vanad pole ka kuhugi ära kadunud, vastupidi paljud püsikunded on hoopis aktiivsemaks muutunud.

Eelmine aasta algas suurte muudatustega – muutsime teede pakendit ning etiketi kujundust kaasaegsemaks. Kuna negatiivset tagasisidet pole saanud, siis oletame, et olete rahule jäänud :). Tundub, et ka ühes mõõdus (kaalus) pakid olete kenasti vastu võtnud.

Aasta on möödunud ilma suurema hinnatõusuta – nipet-näpet korrigeerimisi on olnud (nii üles, kui alla), kuid üldpilt on sama. Paraku ei saa seda öelda aga maailmaturuhindade kohta. Viimase paari kuuga on mõne tee hinnad märgatavalt kallinenud, kuna aga kasvanud on ka meie mahud, siis oleme suutnud hinda hoida stabiilsel tasemel.

Mida oodata tulevalt aastalt? Eelkõige ikka sortimendi täiustamist. Kindlasti suureneb puhaste teede valik – nõudlus nende vastu on viimasel ajal kasvanud. Toome valikusse juurde ka mõne haruldase kohvioa – täna on saada juba Jamaica Blue Mountain ning Indoneesia Kopi Luwak kohvioad ning lähipäevil lisanduvad veel Hawaii Maui Yellow Bourbon oad.

Algavalt aastalt ootame Teie jätkuvat huvi teede ja kohviubade vastu, et suudaksime pakkuda parimat valikut ja veelgi paremat hinda. Kui leiad kuskilt sarnase tee parema hinnaga, siis anna meile sellest teada ja vaatame, mis teha annab.

 

Selleks, et sünnipäev ikka kõigile tore oleks, siis hakkavad alates tänasest hinnad kukkuma. Iga päev 5% kaupa kuni pühapäevani välja, mil praktiliselt kogu kaup 25% soodsamalt saadaval on.

 

Palju õnne meile kõigile!

 

Teie, Teepood!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.