Teepoe punktid

Alates 1. septembrist 2016.a. jagame kõigile registreerunud ja sisse loginud kasutajatele ostude eest boonuspunkte, mida saab kasutada järgmiste ostude eest tasumiseks. Iga kulutatud 1 (üks) euro võrdub 1 (ühe) saadava punktiga. Punktide kasutamisel võrdub iga punkt 1 (ühe) eurosendiga – st. 100 punkti eest saab 1€ allahindlust.

Kuidas punkte teenib?

Punkte jagatakse tootepõhiselt ja iga täiseuro eest antakse 1 punkt. Toote hind, millelt punkte arvestatakse ümardatakse lähima täiseuroni. St. kui toode maksab näiteks 2,49 eurot, siis teenib sellelt 2 punkti ning 2,50 eurose hinna puhul 3 punkti.

Lisapunkte on võimalik saada ka toodetele arvustuste kirjutamisega – iga arvustuse eest anname 10 punkti.

Uutele klientidele anname konto loomisel 10 boonuspunkti.

Kaua kehtivad ja millal laekuvad?

Punktid kehtivad 1 aasta alates nende saamisest.

Punktid laekuvad kontole pärast tellimuse postitamist või pärast arvustuse kinnitamist. Kasutada saab punkte kohe, kui need on kontole laekunud. Oma punktisaldot näed Minu konto lehelt. Sealt on näha ka detailne väljavõte teenitud ja kasutatud punktide kohta.

Punkte ei teeni ja neid ei saa kasutada kinkekaartide ostmisel.

Teepood OÜ-l on õigus ette teatamata kliendi punktisaldot korrigeerida, kui on tekkinud kahtlus, et punktid on saadud ebaausal teel. Samuti on Teepood OÜ-l õigus ette teatamata muuta punktide arvestamise aluseid ning soodustuse saamise korda.

2 kommentaari “Teepoe punktid

  1. Anni ütleb:

    Korra proovisin vürtsikat chaid ja koheselt hakkas väga meeldima. Tõin seda ka Indiast, aga teepoe oma meeldis rohkem. Sellel korral tellisin kohe suurema koguse ja kindlasti jään seda ka edaspidi tellima.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.

COVID-19 info

Seoses praegu Eestis leviva koroonaviirusega (Covid-19) ning kehtestatud piirangutega anname teada, et Teepood töötab siiski täies mahus edasi. Teeme kõik endast sõltuva, et kaitsta ennast ning sellega ka meie kalleid kliente viiruse leviku eest. Soovitame tellides kasutada Omniva või DPD pakiautomaate, siis on meil väiksem vajadus viibida kaubanduskeskustes. Aga loomulikult paneme ka kõik SmartPostiga tellitud pakid teele :). Olge terved!