Teepood on neljane

Hurraaa!!! Teepood on neljane!

Täna, täpselt neli aastat tagasi, avasime oma e-poe kõigile teesõpradele. Nelja aastaga oleme päris mitu korda kasvanud. Vähem kui kümnest erinevast teest on tänaseks saanud valik, mis läheneb juba sajale erinevale nimetusele. Lisaks teele pakume kohviube, tarvikuid ning eelmise aasta lõpust taas maiustusi.

Lõppenud aasta toetas Teepood OÜ kingitustega SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi. Uuel aastal uue hooga!

Teed

Käesolevast aastast pakume uuendusena kõiki teesid vaid ühes kaalus – sõltuvalt konkreetse tee erikaalust 50-100 grammistes pakkides. Seoses sellega sai võimalikuks ka tee hinna muutmine – paljud teed said senisest tükk maad parema (kilo)hinna. Seega esmapilgul näiv hinnatõus on tingitud lihtsalt sellest, et tee kogus muutus lihtsalt suuremaks.

Uueks ei muutunud mitte lihtsalt tee kogus vaid uuenduskuuri läbis ka pakend ning etikett. Uue etiketi oleme juba detsembri keskpaigast kasutusele võtnud. Uusi, säravvalgeid kotte hakkame kasutama jooksvalt vastavalt kuidas vanad pakendid otsa lõppevad.

Aasta lõppes mõneti kurvalt, sest olime sunnitud oma senise tarnijaga suhted lõpetama. See tähendab aga seda, et kõik nende teed kaovad meie valikust. Suurem osa ongi juba jõulumölluga otsa saanud.

Rõõmustame aga selle üle, et meie uutel tarnijatel on hoopis värskem ja rikkalikum valik. Seega julgeme lubada, et leiame kõigile täpselt sellise tee mida otsib – seda eelkõige just ortodokssete (puhaste) teede osas aga ka seguteede hulgast (valik on enam kui 2000 nimetuse hulgast). Kui Sa ei leia omale sobivat meie valikust, siis kirjuta aga julgesti ning püüame leida täpselt selle, mida otsid.

Kohvivalik

Koos teevaliku uuendamisega teeb uuenduse läbi ka kohvivalik. Juba märtsis jõuavad müügile esimesed uued kohvioad. Valik saab olema rikkalikum, kui seni. Alustame Lõuna-Ameerika ubadega ning tasapisi lisanduvad teised – Aafrika, Aasia ja Austraalia. Värskendame ka maitsekohvivalikut.

Maiustused

Juba jõulukuu esimestel päevadel avasime Teepoe maiustuste leti. Hetkel on valikus kummikommid ja šokolaadid, pisut ka soolast snäkki. Käesoleva aasta jooksul püüame ka seda valikut rikkalikumaks muuta.

Loodetavasti olete Teie meiega rahule jäänud ning leiate meelepärast ka edaspidi. Julgustame Teid ühendust võtma kui Te midagi ei leia, kui miski on kuskil mujal parema hinnaga või kui Teil on lihtsalt meile midagi öelda.

Palju õnne meile kõigile!

.

Et sünnipäeval saab kingitusi, see on kõigile teada. Nagu ikka, jagame ka sel korral kingitusi meie.

Sel korral oleme kingitused jaganud kaheks – on kingitused tellijatele ja on kingitused lihtsalt headele Facebooki sõpradele. Oleme välja pannud kaks 10-eurost kinkekaarti, mis lähevad kõigi jaanuaris tellimuse teinute vahel loosimisele. Facebookis käib mäng, kus võitmiseks ei tule teha muud, kui valida meie tootevalikust välja omale meelepärane tee ning võidu korral saab võitja oma valitu endale. Lisaks saab võitja õnnelikuks teha ka ühe oma sõbra, kes saab endale sama tee.

Head loosiõnne!

.

Lisaks kõigele on 17.01.2017 kogu kaup 15-30% soodsam.

.

Õnnelikud kinkekaartide võitjad on Greenit Barot ja Katrin Annuk! Palju õnne!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.