Teepoel on sünnipäev

1. sünnipäevNeljapäev, 17. jaanuaril 2013. aastal, oli see päev, kui vajutasime nupukest ja teePOOD.eu avanes kõikidele teesõpradele.

Esialgu oli valik üsna kesine – teed sai kokku lugeda ühe käe näppudel. Seitse päeva hiljem oli valik juba nii suur, et kahe nädala jooksul saanuks iga päev erinevaid maitseid nautida. Aasta lõpuks oli valik suurenenud juba ligi 50 erineva teeni. Lubame, et alanud aastal suurendame valikut veelgi.

Märtsis tõime müügile teetarvete valiku. Oleme teinud kõvasti tööd ja näinud vaeva, et pakkuda Teile huvitavat valikut. Alanud aastal püüame seni üsna klaasist valikut mitmekesistada vähem läbipaistvate toodetega.

Kuna eestlane on üllatavalt suur kohvisõber, siis lisandus oktoobrist paras ports kohviube – tavalisi ja maitsestatud ube. Kuna praegu on meil müügis ainult oakohv, siis lubame, et teeme kõik selleks, et lähiajal ka jahvatatud kohvi pakkuda.

Numbritest:

Keskmiselt telliti korraga 13,08 toodet, mille eest käidi välja keskmiselt 21,15€.

Teie lemmikud olid: Elegance (roheline), Marja popurrii (puuvilja), Masala chai (chai), Head ööd (taime),Mate Buenos Aires (mate), Pai Mu Tan (valge) ja Šokolaadiunelm (must). Ühe kuu jooksul müüsime 62 õitsva tee kuulikest (see oli nii kuum kaup, et oli otsas enne, kui kõigi soovid täidetud said).

teePOOD.eu klient on suur puuviljatee sõber – 33% kõigist tee tellimustest (31%-ga järgnes roheline tee ja 16%-ga chai).

teePOOD.eu lehte külastas 2013 aastal 13 000 inimest 28-st riigist. Kõige rohkem vaadati klaasist teekannu. Parim soovitaja oli Facebook.

Täname, et olete olnud meiega! Loodetavasti leiate ka edaspidi teePOOD.eu-st midagi head ja maitsvat!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sellel lehel kasutatakse Akismeti rämpspostifiltrit. Vaata kuidas Sinu kommentaare töödeldakse.